Pasta z makreli wędzonej i twarogu

Oceń ten przepis!
Dzisiaj krótko... Pomysł na pastę z makreli i twarogu. Fajne urozmaicenie dla naszych codziennych kanapek, choć do pracy nie polecam z tą pastą robić :P oczywiście ze względu na dość specyficzny zapach wędzonej makreli ;) Smacznego Kochani !

Składniki:

  • 2 średnie makrele ( przyznaję, że zapomniałam je zważyć przed obraniem :P  )
  • 1 cebula
  • 250g sera ( dałam półtłusty )
  • 1,5 łyżki oleju
  • szczypiorek ( opcjonalnie )
  • sól, pieprz
  • Przygotowanie:

    Makrelę obieramy ze skóry i bardzo dokładnie z ości. Do miski z obraną makrelą dodajemy posiekaną w drobną kosteczkę cebulę, ser biały i olej. Wszystko dokładnie rozdrabniamy widelcem i mieszamy do połączenia się całości. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dodajemy posiekany szczypior.

    Udostępnij przepis

    Pinterest

    Sprawdź te przepisy

    Pizza – Ciasto na pizzę
    Pizza z chleba
    Szybkie, lekkie leczo bez cukinii
    Sałatka grecka
    Fit majonez
    Sos tatarski
    Sałatka Gyros
    Domowe nachos – przepis jak zrobić

    Pasta z makreli wędzonej i twarogu

    Pasta z makreli wędzonej i twarogu to szybki i łatwy przepis kulinarny. W kategorii Przekąski znajdziesz więcej ciekawych i łatwych przepisów. Pasta z makreli wędzonej i twarogu zdecydowanie polecam każdemu.

    Smakowało? Napisz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *



    BRAK KOMENTARZY

    Bądź pierwszy