Pasta jajeczna
Oceń ten przepis

Pasta jajeczna

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • łyżka majonezu
  • łyżka jogurtu naturalnego
  • pół łyżeczki musztardy
  • 2 łyżeczki czosnku niedźwiedziego Tytka Smaku
  • pół cebuli
  • 1 ogórek konserwowy
  • szczypta soli i pieprzu

Przygotowanie:

  1. Ugotowane na twardo jajka, cebulę i ogórka, kroimy w kostkę.
  2. Wrzucamy do miski. Dodajemy majonez, musztardę, jogurt, przyprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem niedźwiedzim.
  3. Wszystko dokładnie ze sobą mieszamy.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

2 komentarze

  1. Justyna

    6 marca 2014 at 17:04

    Domowe powinno oznaczać jedno – najlepsze 🙂

    Odpowiedz
  2. Maria

    3 marca 2014 at 20:48

    Kocham pasty do kanapek domowej roboty. Zawsze smakują najlepiej i w przeciwieństwie do tych kupnych nie mają octu…

    Odpowiedz

Moja strona używa ciasteczek.