Koreczki

5
Ocena
10 minut
Czas przygotowania
Justyna

Znane chyba wszystkim, spotykane niemal na każdej imprezie, a także przyjęciach.
Kolorowe, pełne smaków i aromatów, podane pięknie się prezentują
Tyle w kilku słowach można o nich powiedzieć.
Sprawdzają się zawsze i zawsze też znikają ze stołu jako pierwsze.
Szybkie i łatwe w przygotowaniu, a zawsze zachwycają

U mnie dziś koreczki z serem, ogórkiem, kawałkiem papryki i kabanosem.
Ta wersja koreczków bardzo często pojawia się w moim domu na przyjęciach, takich jak Sylwester, urodziny, czy andrzejki.
Wam również polecam przygotowanie koreczków na najbliższą domówkę

———
Dodatki możecie modyfikować według własnych smaków i upodobań, np. kabanosy zastąpić kiełbasą.

– Justyna

Składniki:

  • ser w kawałku

  • 2-3 kabanosy

  • 1 papryka

  • kilka ogórków konserwowych

Przygotowanie:

  • Ser kroimy w równe kostki, paprykę w kwadraciki, a kabanosy i ogórki na mniejsze kawałki.

  • Nabijamy na patyczki kolejno jak na zdjęciu: ser, papryka, ogórek i kabanos. Przechowujemy w lodówce do chwili podania.

1 komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *