Koreczki z serem camembert

BRAK
Ocena
5 minut
Czas przygotowania
Justyna

Najszybsze z możliwych, koreczki z serem camembert i oliwkami, idealne na domówkę.
Wielbiciele camemberta będą zachwyceni ❤️

– Justyna

Składniki:

  • 1 ser camembert

  • 8 oliwek

  • wykałaczki

Przygotowanie:

  • Camembert, ostrym nożem, kroimy na 8 równych trójkątów.

  • Na wykałaczkę nabijamy oliwkę, po czym wciskamy w trójkącik camemberta.

  • Koreczki podajemy od razu po przygotowaniu.

Na jeden camembert potrzebujemy 8 oliwek.
✔️ Jeśli Ty, bądź Twoi goście, nie lubicie oliwek, można zastąpić je winogronem.
Brak komentarzy, bądź pierwszy

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *